Nevezési infók

A filmek hossza maximum 15 perc lehet (de nem vagyunk nagyon szigorúak - ha hosszabb, de nagyon tetszik nekünk a film, akkor beleférhet a versenyprogramba).

A filmek témájában és műfajában nincs kötöttség, de örömmel vesszük, ha "átjön a pannon-fíling", azaz bármi, ami a pannon életérzésről eszünkbe juthat és filmszalagra álmodható.

2017-ben PannonPara néven új különdíjat indítunk, amelyet a legijesztőbb, legizgalmasabb, legfeszültebb hangulatú rövidfilm nyerhet.

Nevezési díj nincs!

A találkozóra bárki nevezhet, ha időben eljuttatja hozzánk kitöltött és aláírt nevezési lapját és pályaművét. A 13. Pannonfíling Mozgóképes Találkozó versenyprogramjába bekerülő filmekről szakmai előzsűri dönt!

Egy alkotó több filmet is nevezhet, ez esetben külön nevezési lapot töltsetek ki minden alkotáshoz. A kitöltött nevezési lapokat e-mailben várjuk a pannonfiling@pannonfiling.hu címre. Ha lehet, mellékeljetek fotót is a filmekből (.jpg kiterjesztéssel), hogy közzétehessük honlapunkon.

Kérjük, hogy a nevezési lapokat kinyomtatva is küldjétek el hozzánk a film(ek)kel. A filmeket elküldhetitek DVD formátumban, és/vagy valamilyen fájlküldő szolgáltatás segítségével is (pl. wetransfer.com).

Nevezési határidő: 2017. szeptember 24.

Nevezés díj NINCS!

Postacím:
Németh Csaba
8200 Veszprém
Cserhát ltp. 3/C 3/3.

Kérjük, a csomagban a filmen kívül mellékeljétek:
- a nevezési lapo(ka)t kinyomtatva és kitöltve (az aláírás miatt)

Ha bármilyen kérdésetek van, emailben vagy a 70/324-6824 telefonszámon tudtok érdeklődni - nagyon szívesen fogunk válaszolni!

Rendezvényünk ingyenes.