VeszPlán 2013 - Forgass filmet egy nap alatt Veszprémben!

A VeszPlán egy 24 órás esemény filmeseknek. Az indulóknak 24 óra, azaz 1 nap áll rendelkezésre, hogy a kihirdetett szempontok alapján elkészítsék rövid alkotásaikat.

A filmes kaland május 11-én, 10 órától május 12. 10 óráig tart. A jelentkező forgatócsoportoknak, vagy egyszemélyes stáboknak ennyi idő alatt kell elkészíteni a maximum 5 perc hosszúságú kisfilmjüket, a kötelező elemek szerepeltetésével, amelyeket a helyszíni nevezés után kapnak meg (Veszprém, Café Piazza, Óváros tér 4.).

Más megkötés szinte nincs is, a rövidfilm bármilyen műfajú lehet, és készülhet bármilyen digitális eszközzel - kamerával, fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, tablettel.

Látnivalókban és képi ötletekben nem lesz hiány - a nevezők a verseny ideje alatt is zajló Gizella Napok összművészeti fesztivál forgatagában bármilyen témához találhatnak hátteret, nem beszélve a történelmi város egyéb nevezetességeiről.

Az elkészült rövidfilmet másnap (május 12.) 10 óráig kell feltölteni az európai kisfilmek online központjának számító, Daazo.com-ra, azon belül a VeszPlán külön csatornájára. Az elkészült műveket zsűri értékeli, az eredményhirdetés és díjkiosztás vasárnap délután 16 órakor lesz a Művészetek Házában (Vár utca 17.). A verseny 50.000,- Ft fődíjazású, és egyéb tárgynyeremények is várnak a nyertesekre.

A szervezők

VeszPlán intro - veszplan_intro_1080p_25fps / veszplan_intro_720p_25fps